Upplevskärgården 16 Maj

Bootcamp.

Kom och kasta bildäck, dra trossar, kasta släggor, och smutsa ner dig med oss. Utmana dig själv imed din egna kroppsvikt. Alla kan vara med på bootcampet, oavsett träningsnivå. Bootcampet är uppsatt i stationer och på varje station jobbar man 30 sec med 10 sec vila 4 gånger. Sedan byter man station

Åldersgräns: 15 år.

Tid:

12:00-13:00

15:00-16:00

Plats: Parken

Arrangör: RöröIFBarnen får väldigt gärna följa med och leka vid sidan om.


http://instagram.com/p/nJIC8zlAeE/

Strandkonstnärens Fototävling

 på Instagram.

Varje gång man tar en promenad i naturreservatet på Rörö, hittar man nya installationer gjorda av Strandkonstnären. Uppställda skor. VrakkorsDrivvedskonstillationer. Vind flöjtar. Vrakvedskojor. Skräpkonst. Gör din egen installation av vrakved eller fiskeredskap som har flutit iland. Ta det du hittar och hjälp Strandkonstnären på Rörö. Ta ett kort och lägg ut på instagram med #strandkonstnären #Rörö

Priser till bästa kort och påhittigaste installation/konst.

Lämna bilen på Burö. Följ vägen förbi affären och hamnen. Ta  förbi Rörös CafeFiskaregården, och Parken. Sträva genom de fina små vikarna, snart kommer du till ett öppet landskap som kallas Et’. Där fortsätter du förbi en liten skog, Tallera’. Sedan kommer du ut till Strandstena’ med en vidunderlig utsikt över det fria havet. Här hittar du allt material för att skap ett konstverk värdig Strandkonstnären.

OBS! stenarna får inte flyttas på.


Nordöslöjd i Fiskaregården.

Utställning och försäljning av Rörös hantverkare/konstnärer/keramiker/författare.


PipeIsland.

Den 16 maj erbjuder PipeIsland möjligheten att ta del av riktigt västkust utan krusiduller. 

Prova på havskajak och SUP (stand up paddle board). I viken där man får pröva är det oftast ingen vind och inte djupare än att man bottnar. Ta dock med badkläder…. men vem har inte det om man åker ut på västkusten. Havskajak och SUP är ett fantastiskt sätt att uppleva naturen. Man ser saker man inte får möjlighet att se när man far fram med motor eller djupgående segelbåtar. 

Vi bjuder på 30 minuter till alla som vill prova.

Prova på kustfiske. Runt hela Rörö är fisket efter havsöring helt fantastiskt under hela säsongen. Något som entusiasterna reser långt för att uppleva. Fisket sker från land med spinn eller fluga. Spinn är något som alla klarar av. Under helgen kan du låna spinnspö en timma av oss på PipeIsland för att pröva lyckan. Drag finns att köpa av oss eller på ICA. Kanske åker du hem med en blank havsöring till grillen? 

Vi ordnar med roliga tävlingar. Krabbmete för barnen och en fototävling för de lite äldre. 

Fina priser och t-shirt till barnen


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s